Zoeken naar amsterdam museum amsterdam

amsterdam museum amsterdam
Amsterdam Museum Bezienswaardigheden Amsterdam CitySpotters. Tiqets logo.
De geschiedenis van Amsterdam is fascinerend: in de 13e eeuw was het nog een onbeduidend vissersdorp, in de 17e eeuw was het de machtigste handelsstad ter wereld. Die geschiedenis komt tot leven in het Amsterdam Museum dat is gehuisvest in een voormalig weeshuis.
Amsterdam Museums Amsterdam.info.
The Amsterdam Holland Pass and the Museum card is the ideal solution for museums and arts addicted, for tourists wishing to stay in Amsterdam longer and visiting museums elsewhere in the Netherlands. The Amsterdam art museums scene is completed by numerous Amsterdam art galleries.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Gouden Eeuw Hart Amsterdammuseum.
In het Amsterdam Museum wordt het verhaal van de Nederlandse Gouden Eeuw verteld aan de hand van nieuwe media en een groot aantal historische topstukken. Het schilderij Vogels voor het stadhuis van Melchior d Hondecoeter vormt bijvoorbeeld een exotische illustratie van de nieuwe stadsuitleg van Amsterdam in 1613 en de toenmalige economische voorspoed.
Maarten Jansen Hart Amsterdammuseum.
Het hele jaar door komen er bij het Amsterdam Museum objecten in beeld die in aanmerking komen om te worden opgenomen in de historische collectie van de gemeente Amsterdam. Ze worden aangeboden als schenking, aankoop, langdurig bruikleen of soms als legaat.
Parkeren Amsterdam Museum.
Het Amsterdam museum is een museum aan de Kalverstraat in Amsterdam Centrum. Parkeren op straat is er vaak lastig. Wij raden u aan te parkeren in een parkeergarage in de buurt of een PR locatie te kiezen en vervolgens met de tram het museum te bezoeken.
Amsterdam Museum Amsterdam Nederland. Informatie Reviews Amsterdam Museum Zoover.
Amsterdam Museum scoort een 68, uit 10, op basis van 12 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Amsterdam Museum in Amsterdam? Op deze pagina lees je reviews van Amsterdam Museum. Je kunt 239 vakantiefoto's' van Amsterdam Museum bekijken.
Stedelijk Museum Amsterdam Stedelijk Museum Amsterdam.
Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de taalinstellingen Ga direct naar het menu Zoek door deze site. Zoek door deze site. Bezoek Stedelijk Museum Amsterdam. Raquel van Haver Spirits of the Soil. t/m 7 april 2019. Freedom of Movement.
Amsterdam Museum BankGiro Loterij.
In deze galerij hangen originele groepsportretten, gemaakt tussen 1530 en 2007. Amsterdam Museum wordt gesteund sinds 2006. De bijdrage van de BankGiro Loterij wordt geheel besteed aan de herinrichting van het museum, dat in de komende jaren stapsgewijs wordt uitgevoerd.
Amsterdam Museum 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Als je iets over de geschiedenis van Amsterdam te weten wilt komen dan moet je het Amsterdam museum bezoeken. Via de audiofoon wordt je rondgeleid door het museum. Je ziet in dit museum de geschiedenis en het ontstaan van Amsterdam als multiculturele hoofdstad.
Amsterdam Museum I amsterdam.
Bestel je I amsterdam City Card. Het Amsterdam Museum is het stadsmuseum van Amsterdam, een ontmoetingsplek van en voor Amsterdammers en hét museum voor mensen die de hoofdstad beter willen leren kennen. Het Amsterdam Museum ligt midden in het centrum van de stad, met een ingang in de Kalverstaat en een ingang in de Sint Luciënsteeg.
Amsterdams Historisch Museum Foto van Amsterdam Museum, Amsterdam TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Amsterdams Historisch Museum Foto van Amsterdam Museum, Amsterdam. Dingen om te doen in Amsterdam. Amsterdam Museum Afbeeldingen. Foto: Amsterdams Historisch Museum. Alle 2.035 beoordelingen zien. Certificaat van uitmuntendheid. Kalverstraat 92, 1012 PH Amsterdam, Nederland.

Contacteer ons