Op zoek naar bretels bij smoking?

bretels bij smoking
De ultieme gids voor het dragen van een smoking.
Je draagt zéker geen riem bij een smoking. Wel kun je bretels in wit moiré of zwart dragen. De lengte is dezelfde als van je normale broek: de pijp tikt net je schoen aan. De Cummerbund of buikband. Amerikanen zweren erbij, maar die zijn dan ook dikker dan Nederlanders.
Etiquette.
De smokingbroek is een zwarte broek met verstelknopen op de broeksband en een galon aan de zijkant. Kan worden gedragen met bretels voor de gewenste pasvorm. Officieel worden er lakschoenen onder de smoking gedragen met klassieke zwarte kniekousen. Een zwarte strik is bij de smoking de norm maar bij bepaalde gelegenheden met thema kleur mag een andere kleur strik worden gedragen.
Bretels gala black-tie exclusief assortiment Bretels.nl.
Bretels voor je black-tie gala, nice! Bij een gala ga je op chique, dus zorg dat je de basis op orde hebt en uitblinkt in de finesses. We hebben de nodige keuze als je bretels zoekt bij je rokkostuum of smoking.
De 17 zwart-witte regels voor de perfecte smoking.
Geloof jij nog in deze 7 mythes over Rolex? De 17 zwart-witte regels voor de perfecte smoking. Muzikant Emil Landman laat zich voor de Edisons een smoking aanmeten bij Savile Row tailor Richard James. Dit zijn de regels voor de moderne smoking.
Hoe draag je bretels? Bretels.nl.
Op een lichtblauw hemd draag je bijvoorbeeld geen lichtblauwe bretels, maar eerder de donkerblauwe varianten. Oh ja, bij een smoking draag je bij voorkeur gebroken witte bretels. Kijk ook eens bij onze rubriek gekleurde bretels voor de bonte varianten. Kan ik een riem tegelijkertijd met bretels dragen?
De etiquette van bretels.
Alhoewel bij tijd en wijle en afhankelijk van de modische tendens ook dames bretels dragen, treffen we dit kledingstuk voornamelijk aan in de mannengarderobe. Bij casual gebruik zijn er geen regels bij het dragen en kies je wat jouw modisch hart je ingeeft, bijvoorbeeld op een spijkerbroek of chino, misschien zelfs met een pochet of op een v-hals trui. Ook met carnaval zijn bretels in Nederland razend populair. De volgende kostuums kennen echter wel een zekere dress code: jaquet, rokkostuum en smoking.
Een smoking dragen.
Een smoking dragen. Bretels trends 2018. Een smoking dragen. Een smoking wordt in ieder geval gedragen wanneer er black tie op de uitnodiging staat, maar ook bij gala's' en chique bruiloftsfeesten kun je er van uit gaan dat er een smoking verwacht wordt.
Welke vlinderstrik voor bij je smoking?
Kies voor een satijn vlinderstrik bij voorkeur in zijde. Lees verderop in dit artikel verder voor meer tips over het kiezen van de juiste strik. Een paar bretels met lederen lussen. Normaal gesproken zitten er aan de binnenkant van je pantalon een 6-tal kopen aan je tailleband genaaid. Hier kun je je smoking bretels aan bevestigen.

Contacteer ons