Op zoek naar smoking met bretels?

smoking met bretels
De 17 zwart-witte regels voor de perfecte smoking.
Advertentie Lees hieronder verder. Veel smokingoverhemden hebben franjes, maar je kunt het ook minimalistischer aanpakken, zoals Emil Landman hier doet. Belangrijkst aan je smokingoverhemd is dat je knopen verstopt zijn. Voor de gevorderde: Een wit overhemd met textuur doet je smoking goed, een piqué overhemd doet wonderen.
Etiquette.
De smokingbroek is een zwarte broek met verstelknopen op de broeksband en een galon aan de zijkant. Kan worden gedragen met bretels voor de gewenste pasvorm. Officieel worden er lakschoenen onder de smoking gedragen met klassieke zwarte kniekousen. Een zwarte strik is bij de smoking de norm maar bij bepaalde gelegenheden met thema kleur mag een andere kleur strik worden gedragen.
De ultieme gids voor het dragen van een smoking.
Let op met het dragen van een wit jasje, want ook daarmee kun je flink de plank misslaan. Wolbrink: In de zomer, of op een cruiseschip, kan het jasje ook wit zijn met zwarte satijnen revers. Of zoals James Bond hem droeg in Dr No: helemaal wit. Advertentie Lees hieronder verder. Ook de smokingbroek wijkt af van een gewone pakbroek. Denk niet dat je er wel mee wegkomt om een gewone zwarte broek aan te doen, want dat valt altijd op. Let bij de smokingbroek op de volgende regels.: De broek heeft aan weerszijden een satijnen bies galon genaamd. Je draagt zéker geen riem bij een smoking. Wel kun je bretels in wit moiré of zwart dragen.
Welke vlinderstrik voor bij je smoking?
Een paar bretels met lederen lussen. Normaal gesproken zitten er aan de binnenkant van je pantalon een 6-tal kopen aan je tailleband genaaid. Hier kun je je smoking bretels aan bevestigen. Wil je geen bretels dragen? Een zwarte, gladde lederen riem is ook een prima keuze.
De etiquette van bretels.
Bretels met motief. Bretels met knopen. Bretels op kleur. Bretels met logo. Hoe draag je bretels? Hoe bevestig je bretels? De etiquette van bretels. Waar komt het woord bretels vandaan? De geschiedenis van bretels. Waar zijn bretels van gemaakt? Een smoking dragen.
Een smoking dragen.
Bretels met motief. Bretels met knopen. Bretels op kleur. Bretels met logo. Hoe draag je bretels? Hoe bevestig je bretels? De etiquette van bretels. Waar komt het woord bretels vandaan? De geschiedenis van bretels. Waar zijn bretels van gemaakt? Een smoking dragen.
Hoe draag je een smoking op de juiste manier? Only for Men Blog.
Maar hier kun je ook je eigen draai aan geven, door bijvoorbeeld voor rode bretels te kiezen. Dit is geheel op eigen voorkeur. Bij een smoking wordt over het algemeen een zwarte satijn zijden strik gedragen, het liefst een strik die je zelf moet strikken. Je kunt hier beter voor kiezen dan een kant en klare strik, deze zit namelijk altijd kaars recht. Ook kun je hierbij variëren met een witte of rode strik.

Contacteer ons