Zoeken naar smoking overhemd vadermoordenaar

smoking overhemd vadermoordenaar
Smokinghemden Dobell.
Bij een smoking hoort een smoking overhemd. Het witte smokinghemd heeft vaak een opstaand boord die ook wel vadermoordenaar wordt genoemd. Naast deze vadermoordenaar zijn er overhemden beschikbaar met een normale kraag. Het smoking overhemd heeft een dubbele manchet en een blinde sluiting wat ervoor zorgt dat de knopen van het hemd onzichtbaar blijven.
Smoking overhemden kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
OLYMP Modern Fit Smoking overhemd, gladde stof wing. OLYMP LUXOR MODERN FIT SMOKING OVERHEMD was Slimline modieus getailleerd wit smoking overhemd van OLYMP met een moderne wing boord ook wel de vadermoordenaar opstaande boord genoemd, dubbele manchetten te dragen met manchetknopen een een verborgen knoopsluiting.
Smoking Overhemd Plisse Kleding online kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
MARVELIS BODY FIT FIT SMOKING OVERHEMD SLIM FIT strak getailleerd spierwit smoking overhemd van MARVELIS. Gemaakt van gladde stof en voorzien van een Vadermoordenaar kraagdat, klinkt heel dramatisch, maar dat is het klap of wing kraagje waar een vlinderdas omheen hoort.
Seidensticker Tailored smoking overhemd vadermoordenaar.
Grote maten specialist. Klantenservice Online Shop. Home Overhemden Seidensticker Smoking overhemden Seidensticker Tailored smoking overhemd vadermoordenaar. Terug naar overzicht. Seidensticker Tailored smoking overhemd vadermoordenaar. Naam: Seidensticker Smoking overhemd. Mouwlengte: Normale mouwlengte. Pasvorm: Slim fit. Manchet: Dubbele manchet. Borstzak: Zonder borstzak.
Vadermoordenaar kraag ontdek de zomerdeals Gratis verzending en retour.
Smoking overhemd met vadermoordenaar kraag. Smoking overhemden met een vadermoordenaar boord zijn te herkennen door de opstaande kraag. Deze kraag behoort tot de etiqueten bete als een kent kraag. De knopen zijn verdekt en je kleed je feestelijke gala outfit af met een vlinderdas.
Smoking Overhemden JAC HENSEN.
Een smoking overhemd draag je in een slim fit of een modern fit. Een overhemd als deze draag je doorgaans goed aangesloten, gezien je het combineert met een smoking. Een aparte kraag zoals een vadermoordenaar, ook wel de rokboord genoemd, geeft extra uitstraling.

Contacteer ons