Zoeken naar smoking overhemd vadermoordenaar

smoking overhemd vadermoordenaar
Smokinghemden Dobell.
Het witte smokinghemd heeft vaak een opstaand boord die ook wel vadermoordenaar wordt genoemd. Naast deze vadermoordenaar zijn er overhemden beschikbaar met een normale kraag. Het smoking overhemd heeft een dubbele manchet en een blinde sluiting wat ervoor zorgt dat de knopen van het hemd onzichtbaar blijven.
Smoking overhemden kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
MARVELIS Modern Fit Smoking overhemd, gladde stof wing. MARVELIS MODERN FIT SMOKING OVERHEMD modieus getailleerd wit smoking overhemd van MARVELIS met een moderne wing boord ook wel de vadermoordenaar opstaande boord genoemd, dubbele manchetten die gedragen worden met manchetknopen en een verborgen knoopsluiting.
Smoking Overhemd Plisse Kleding online kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
OLYMP LUXOR MODERN FIT SMOKING OVERHEMD was Slimline wit smoking overhemd met vadermoordenaar boord ook wel modern wing boord genoemd van OLYMP. Dit party overhemd heeft een modieus getailleerde taille, een lichte diagonale structuur in de stof, dubbele manchetten, blinde knoopsluiting en is uitgevoerd zonder borstzak.
Seidensticker Tailored smoking overhemd vadermoordenaar.
Deze kunnen in combinatie met een mooie set manchetknopen uw stijlvolle outfit helemaal afmaken. Dit overhemd is een onderdeel van onze basis collectie Seidensticker overhemden en kunt u het gehele jaar door bestellen. Bezorgen en betalen. Seidensticker Tailored smoking overhemd vadermoordenaar.
Vadermoordenaar kraag SALE met korting tot 50% Gratis verzending en 100 dagen gratis retour.
Smoking overhemd met vadermoordenaar kraag. Smoking overhemden met een vadermoordenaar boord zijn te herkennen door de opstaande kraag. Deze kraag behoort tot de etiqueten bete als een kent kraag. De knopen zijn verdekt en je kleed je feestelijke gala outfit af met een vlinderdas.
Smoking Overhemden JAC HENSEN.
Een overhemd als deze draag je doorgaans goed aangesloten, gezien je het combineert met een smoking. Een aparte kraag zoals een vadermoordenaar, ook wel de rokboord genoemd, geeft extra uitstraling. Het smoking overhemd wordt gedragen met een strik, ook wel de bow-tie.

Contacteer ons